Deel op facebook
Deel op twitter
Ga terug naar het overzicht van nieuwsitems

Openbaar onderzoek en infomarkt Beleidsplan Ruimte

Tremelo is een aantrekkelijke landelijke en groene woongemeente. Deze identiteit wordt door onze inwoners sterk gekoesterd en vormt vaak de belangrijkste reden waarom we in Tremelo wonen. Dat willen we op geen enkele manier onder druk zetten, niet nu en niet in de toekomst 

Met het Beleidsplan Ruimte Tremelo maken we als gemeente duidelijk rond welke principes het toekomstig ruimtelijk beleid zal opgebouwd worden en waar we naartoe willen werken op lange termijn. Voor het Beleidsplan Ruimte Tremelo en het bijhorend plan-MER wordt een openbaar onderzoek georganiseerd van 1 april 2024 tot 29 juni 2024. De ontwerpplannen kan je in het gemeentehuis inkijken bij de dienst omgeving (maak vooraf een afspraak) of online raadplegen op www.tremelo.be/beleidsplan-ruimte.

De infomarkt gaat door op zondag 5 mei 2024 op ‘Damiaan beweegt’ aan het Damiaanmuseum in Tremelo van 12u00 tot 16u00 (adres Damiaanmuseum: Pater Damiaanstraat 37, 3120 Tremelo). Tijdens de infomarkt geven experten uitleg en beantwoorden ze jouw vragen. Iedereen is welkom!

Meer over het participatietraject op www.tremelotroef.be/onsgedacht

 

Deel op facebook
Deel op twitter