Skip to main content
home-page
Skip to main content
home-page
Ga terug naar het overzicht van nieuwsitems

Meedenksessies Leader Hageland+

Geef vleugels aan je buurt en je gemeente


Heeft je vereniging of lokale organisatie goede ideeën om noden van je buurt aan te pakken of om de buurtwerking te stimuleren? Dan is de meedenksessie van 6 maart iets voor jou.

Vanaf eind 2023 tot eind 2027 voorzien Europa, Vlaanderen en de provincie Vlaams-Brabant middelen voor kleinschalige lokale initiatieven die inzetten op leefbare dorpen en wijken. Dit zijn buurten waar men ontmoetingsplekken voor jong en oud voorziet en aandacht heeft voor lokale voeding en een groene omgeving. Tremelo dingt in samenwerking met de andere Hagelandse gemeente mee om erkend te worden voor dit belangrijk subsidieprogramma.

Om onze aanvraag kracht bij te zetten luisteren we heel graag naar jouw ideeën en de noden die je ziet in je buurt, dorp of de hele regio. Op 6 maart organiseren we samen met de gemeente Rotselaar en Begijnendijk een meedenksessie. Hierin schetsen we de mogelijkheden van dit subsidieprogramma, zoeken we samen naar inspiratie en denken we over de mogelijke kansen in jouw buurt of gemeente.

Meedenksessie
Regio Tremelo, Begijnendijk en Rotselaar
maandag 6 maart van 19u00 tot 22u00

Zaal Lindebloesem, Kruisstraat 12
Schrijf je hier in

Deel op facebook Deel op twitter