home-page
Deel op facebook
Deel op twitter
home-page
Deel op facebook
Deel op twitter
Ga terug naar het overzicht van nieuwsitems

Startmoment voor partners. Hang jij mee de slingers op?

In Tremelo is er een uitgebreide keuze aan opvang en vrije tijd. Onder meer dankzij de inspanningen van diverse partners, zoals verenigingen, scholen en adviesraden. Maar het kan altijd beter. Via een grote bevraging willen we luisteren naar de stem van kinderen, jongeren, ouders én grootouders. Maar ook de blik van onze partners in dit verhaal vinden we essentieel.

Opgroeien is een feest

We vergelijken ons aanbod buitenschoolse opvang en activiteiten graag met een kermis. Waarom? Omdat een kermis lokaal maatwerk is. Omdat een kermis een feest is voor kinderen én voor ouders. Omdat een kermis maar leuk en aantrekkelijk is als er een diversiteit aan kramen is en dus samengewerkt wordt met diverse partners. Zij bepalen mee de sfeer en gezelligheid!

Jouw mening is onze troef

Maar wat zijn de verwachtingen van onze partners? Waar ervaren zij knelpunten of zien zij mogelijkheden? Welke plannen moeten volgens hen nog uitgewerkt worden? We luisteren graag naar hun mening. Enkel zo kunnen we vraag en aanbod beter op elkaar afstemmen. En ieder kind de kansen geven om zijn of haar talent te ontdekken, zijn vrije tijd op een diverse manier in te vullen en zich vooral te amuseren.

Maak mee het verschil

Maak met jouw vereniging, school of adviesraad mee het verschil en kom op donderdag 2 februari naar de aftrap van ons participatietraject rond ‘Opgroeien in Tremelo’ in zaal Lindebloesem (Kruisstraat 12). Iedereen is van harte welkom! We starten om 18.30 uur. Na een korte toelichting gaan we in gesprek over lokale uitdagingen en kansen. 

Inschrijven via www.tremelo.be/opgroeienintremelo 

Deel op facebook
Deel op twitter