Skip to main content
home-page
Skip to main content
home-page

Skate-hearing

17-01-2020

Weet jij wat een 'Madonna' tijdens een 'frontside air' op de 'halfpipe' is? Dan ben je waarschijnlijk een echte skater! Samen met jou en de rest van de skate, blade en bike community willen we graag brainstormen over de bouw van het eerste Urban Skatepark in onze gemeente. Welke constructies mogen niet ontbreken? Welke materialen genieten de voorkeur? We gaan met jouw kennis en ervaring aan de slag en bouwen een skatepark op maat van onze jongeren.Kom op woensdag 5 februari om 16 uur naar Jeugdhuis Den Borduur. Samen met Tremelose trialbiker Iciar van den Bergh duiken we in al jullie ideeën.

Urban Skatepark op maat van onze jongeren

17-01-2020

We luisterden naar jullie suggesties uit de 'Tremelo troef!'-bevraging en vertaalden ze naar concrete acties in het Meerjarenplan 2020-2025. Eén daarvan is de bouw van het eerste Urban Skatepark in onze gemeente. Hoe gaan we tewerk? Om een geslaagd skatepark te bouwen is een goed ontwerp nodig dat eerst en vooral rekening houdt met de toekomstige gebruikers. Daarom willen we zicht krijgen op het lokale skate, blade en bike gebeuren. Tijdens een skate-hearing brengen we alle partijen samen en brengen we wensen en voorkeuren in kaart. Wanneer we een algemeen zicht hebben op het lokale gebeuren kunnen we gerichte beleidskeuzes maken over de grootte van de infrastructuur en de ligging.

Meer nieuws & activiteiten

Skaters, bladers & bikers ...

... kom op woensdag 5 februari mee brainstormen over de bouw van het eerste Urban Skatepark in onze gemeente!

Skate-hearing

Urban Skatepark

Samen brainstormen we over de bouw van het eerste Urban Skatepark in Gemeente Tremelo. Welke constructies mogen niet ontbreken? Welke materialen genieten de voorkeur? We gaan met jouw kennis en ervaring aan de slag en bouwen een skatepark op maat van onze jongeren.

Burgerparticipatieproject 'Tremelo troef!': ideeën & suggesties voor skatepark

september 2019

Meerjarenplan 2020-2025: actieplannen voor bouw Urban Skatepark

december 2019

Skate-hearing

februari 2020

Urban Skatepark: tijdelijk pop-up skatepark

juli - augustus 2020

Participatietraject Belevingspark 't Zand

februari - maart 2021

Voorontwerp Belevingspark 't Zand

mei - juni 2021