Skip to main content
home-page
Skip to main content
home-page

Publieke raadpleging conceptnota

10-10-2022

De conceptnota is de eerste formele stap in de opmaak van het Beleidsplan Ruimte en geeft bondig onze ambities weer voor de gewenste ruimtelijke ontwikkeling in onze gemeente. De conceptnota bestaat uit een strategische visie en twee beleidskaders: kernversterking en open ruimte. Je kan de conceptnota na afspraak inkijken op het gemeentehuis of online raadplegen op www.tremelo.be/beleidsplan-ruimte. Van 10 oktober 2022 tot  9 januari 2023 kan je jouw suggesties en opmerkingen meegeven: per e-mail via omgeving@tremelo.be door afgifte tegen ontvangstbewijs op het gemeentehuis per brief aan het college van burgemeester en schepenen, Veldonkstraat 1, 3120 Tremelo

Participatiehappening Ons Gedacht

23-08-2022

Kom op zondag 4 september, tijdens kunstmarkt Tremartre, zeker eens langs op onze participatiehappening. Ontdek er de zes ruimtelijke ontwikkelingsstrategieën, geef jouw inbreng over ruimtelijke thema’s of ga in gesprek met het lokaal bestuur over jouw ideeën voor de toekomst van Tremelo. Want jouw mening is onze troef! Participatiehappening Ons Gedachtzondag 4 septembergrasveldje voor het gemeentehuis Infozone van 11u tot 17uWat is onze strategische visie? Waarop letten we? Wat onderzoeken we? Via foto’s en beknopte paneelteksten brengen we de ambities voor het Beleidsplan Ruimte in beeld. Onze ontwerpers geven graag een woordje uitleg.Participatiezone van 11u tot 17uWat vind jij? Wat is jouw gedacht over onze visie op ruimtelijke ontwikkeling? Neem eens een kijkje bij onze eigenzinnigekunstsculptuur en laat jouw idee of suggestie vereeuwigen.Gesprekszone van 14u tot 15uWelke uitdagingen liggen voor ons? Welk Tremelo wensen we in 2040? Wat betekent een Beleidsplan Ruimte voor elke inwoner? Zet je neer, luister of ga in gesprek met het lokaal bestuur over jouw toekomstdromen voor onze gemeente.

Meer nieuws & activiteiten

Expo: Ons Gedacht

De participatiehappening tijdens Tremartre gemist? Bezoek de expo in de inkomhal van het gemeentehuis en kom alles te weten over het Beleidsplan Ruimte.

Onze visie in een notendop

Ons gedacht voor het Beleidsplan Ruimte

Geef al spelenderwijs jouw standpunten en ideeën over ruimtelijke vraagstukken

Start verkenningsfase Beleidsplan Ruimte

2021

Thema workshops

januari - februari 2022

Conceptnota Beleidsplan Ruimte

2022

(Voor)ontwerp Beleidsplan Ruimte

2023

Definitief ontwerp Beleidsplan Ruimte

2024