Skip to main content
home-page
Skip to main content
home-page

Voorgestelde cabines

Ontdek ze allemaal

1053 stemmen

De stemming is afgelopen

Jullie bijdragen

Willekeurig
Populair
Recent
Ontdek ze allemaal

Ontdek de bijdragen op de kaart

Kleurrijke fietstocht langs kunstige nutscabines!

04-09-2021

Na het participatietraject gingen lokale kunstenaars aan de slag en maakten echte kunstwerken van zestien nutscabines. Een kleurrijke fietstocht neemt je mee langs al deze cabines. Start je fietstocht aan bibliotheek Tremelo (Kruisstraat 12, 3120 Tremelo). Een uitgestippelde tocht van 15 km loodst je dwars door Tremelo, langs prachtige street-art. De route is niet bewegwijzerd, maar wordt gevolgd aan de hand van het plan op de fietsfiche "Tremelo krijgt kleur" of het gps-bestand. Meer informatie op www.visit-tremelo.be/tremelo-krijgt-kleur.

14 cabines krijgen een kleurtje!

01-06-2021

De stemming is afgesloten. Maar liefst 14 cabines krijgen straks een kleurtje! De kleurbrengers verdeelden de gekozen nutscabines onderling en gaan nu aan de slag. Eerst werken zij een voorontwerp uit, dat wordt afgetoetst door kunstkring Gesigneerd. Tijdens de zomermaanden worden de nutscabines voorbereid door een gespecialiseerde firma. Daarna gaan de kleurbrengers alvast van start met hun kunstwerk.  Op zaterdag 4 september organiseren we een officieel moment. Die dag kan je langsgaan op de verschillende locaties en een kijkje nemen bij de kleurbrenger 'in actie'. Meer info volgt!

Tremelo krijgt kleur

02-04-2021

Meer kleur in het straatbeeld. Genieten van een kunstwerkje op een openbare plaats. En meteen enkele “lelijke” nutscabines wegwerken. Daar willen kunstkring Gesigneerd en gemeente Tremelo samen voor gaan. En we kunnen jouw hulp daarvoor gebruiken! Kies mee waar we kleur brengen Jij kan mee beslissen welke cabines dit jaar een kleurtje krijgen. Stem op de cabine van jouw voorkeur en misschien gaat er binnenkort een kunstenaar aan de slag om jouw buurt op te fleuren! Of breng zelf mee kleur Ben je zelf kunstenaar of vormgever? En wil je ook graag een werk aanbrengen op een van de cabines? Laat het ons weten voor 16 mei via www.tremelo.be/kleurbrenger en hou alvast zaterdag 5 juni vrij. We nodigen je uit op een startmomentje waar we het project en de planning toelichten en de nutscabines verdelen onder de kunstenaars.  Copyright: Fotografie Luc Cassiman

Meer nieuws & activiteiten

Kleurbrengers in actie

Op zaterdag 4 september organiseren we een officieel moment. Die dag kan je langsgaan op de verschillende locaties en een kijkje nemen bij de kleurbrenger 'in actie'.

Meer info volgt

Tremelo krijgt kleur

Meer kleur in het straatbeeld. Genieten van een kunstwerkje op een openbare plaats. En meteen enkele “lelijke” nutscabines wegwerken. Daar willen kunstkring Gesigneerd en gemeente Tremelo samen voor gaan. En jij kiest mee waar we kleur brengen!

Kies mee waar we kleur brengen!

12 april - 12 mei

Toewijzing cabines aan kunstenaars

juni

Screening voorontwerpen & voorbereiding nutscabines

juli - augustus

De 10 meest favoriete cabines krijgen een kleurtje

september